DDS shop Internetes áruház
bezárás
a keresés helye:főoldaltermékeinkkosárcéginfókereső
Főoldal >> Információk cégünkről
Bejelentkezés
Kosár
A kosár jelenleg üres.

Jó hírünk van!

...hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás, mostantól bankkártyával is lehet fizetni üzletünkben.

 


 

 

Legfrissebb termékek


 

 

 

 

 

 

Információk cégünkről

Cégünk több mint 20 éve színesíti a dekorációs és művészkellék piac palettáját. Történetünk 1990-re nyúlik vissza, amikor Veszprémben elsőként egy kis üzletet nyitottunk. Jelenleg Veszprém belvárosában egy 120 m2-es szaküzlettel büszkélkedhetünk. Pár éve pedig Budapesten nyitottunk egy központi irodát.

A termékkínálatunkat a intézmények, óvodák, iskolák, képzőművészek, kisvállalkozások és az egyéni vásárlók igényeihez igazítottuk. A folyamatos árubővítés mellett igyekszünk árainkat csökkenteni és örömünkre szolgál, ha a termékeinket kedvezőbb áron tudjuk kínálni Önöknek. Választékunk mára megközelíti az ötezer cikket. Terveink között kiemelt helyen szerepel szolgáltatásaink színvonalának emelése, a termékskála bővítése és a speciális fogyasztói igények kielégítése.

Feladatunknak tekintjük a helyi művészet segítését, iskolák, óvodák, művészeti intézmények támogatását, jelentős kedvezmények formájában.

Célunk , hogy minél teljesebb szolgáltatást nyújtsunk, a hozzánk forduló ügyfeleink megelégedésére. Ezért hoztuk létre a legkényelmesebb "bevásárlóközpontunkat" ezzel is segítve  a vásárlóink teljes körű kiszolgálását.

Reméljük Ön is elégedett a kínálatunkkal, a szolgáltatásunk színvonalával, és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.

Amennyiben honlapunk böngészése közben nem találja azt a terméket, kérem forduljon hozzánk bizalommal!


 

    MOZAIK Művész és Kreatív Szaküzlet

    8200 Veszprém, Cserhát ltp.2. Tel/fax:88/560-060

    Központi Iroda: 1131 Budapest, Gyöngyösi u. 11. 6/20.    Tel: 06 20 9731 530
    E-mail cím: mozaikdekor@gmail.com