DDS shop Internetes áruház
bezárás
a keresés helye:főoldaltermékeinkkosárcéginfókereső
Főoldal >> Szolgáltatásaink
Bejelentkezés
Kosár
A kosár jelenleg üres.

Jó hírünk van!

...hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás, mostantól bankkártyával is lehet fizetni üzletünkben.

 


 

 

Legfrissebb termékek


 

 

 

 

 

 

Szolgáltatásaink

Kedvezmények: Óvodák, iskolák, alapítványok és egyéb költségvetési intézmények, valamint dekoratőrök és vállalkozók részére egész évben a listaárból minden termék vásárlásánál - összeghatár megkötése nélkül - 10% kedvezményt biztosítunk.

A 10% kedvezményen felül nagyobb megrendelés esetén, előzetes egyeztetés alapján további kedvezményeket is tudunk biztosítani egyedi árak kialakításával.

Ajándékutalvány: ...ha nem tudja eldönteni mit vegyen...praktikus ajándékkal kedveskedhet a különböző címletekben (1000-20.000 Ft) vásárolható ajándékutalványunkkal,ezzel felkínálva a választás lehetőségét szaküzletünk teljes kínálatából.

Csomagküldés: Már évek óta működő csomagküldési szolgálatunk segítségével könnyedén vásárolhatnak nálunk. Utánvéttel szállítunk a megrendeléstől számított 3-6 napon belül. Csomagolási költséget nem számítunk fel, csak postaköltséget.

Megrendeléseiket leadhatják:  telefonon, faxon, illetve a mozaikdekor@gmail.com e-mail címen is.

Házhoz szállítás: Veszprém és Budapest városában 40.000.- Ft felett, a 30 km-es vonzáskörzetükben pedig 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén heti egy alkalommal a házhoz szállítás ingyenes. A fenti értékhatár alatt a kiszállítást 120.- Ft/km + áfa díjjal tudjuk biztosítani.